Šest es v přístavu

Šest es v přístavu


Kdy Út 13 října 2015 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

Javascriptu jsme se na tkalcovských srazech věnovali už mockrát, ale vždy s patřičným respektem. Představte si nabušeného pitbulla na třímetrové kaničce, ke kterému prostě blíž než na 5 metrů nevlezete. Tak nějak.
Zkrátka, na přímou konfrontaci si zatím nikdo netrouf'. Až doteď. V ocelové zbroji (nebo aspoň v ocelovém oři) dorazí ze Vsetína Zdenek Rejda a přiveze sebou nálož s kódovým označením ECMAScript 6. Takhle na dřeň jsme se Javascriptu ještě nedostali. Bude to bomba!

Pokud si myslíte, že máte na svých strojcích dokonale vyladěný devstack, tak vás srdečně zveme na rozkládací seanci druhé poloviny říjnového srazu. Pravověrní odejdou v depresi, hlavy otevřené s košem inspirace. To garantujeme. Vojta Orgoň nám ukáže elegantní drezůry s Dockerem, právě v kontextu lokálního vývoje. Bude to koží!

Přiďte, těšíme se na vás.

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu