Assertivní sobi

Assertivní sobi


Kdy Út 08 března 2016 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

Nebojte, zima opravdu končí. Pustíme testy, zahřejem přetaktované procesory a polonazí oflambujem i toho přežvýkavce.

Tuhle znáte? Nechceš čekat až ti doběhnou testy? Tak je nepiš!
Svět je plný tmářů, kteří na hodinách strávených psaním testů nevidí nic přínosného. Honza Bednařík k nim rozhodně nepatří. Testy psal už jako batole, dělá to dodnes a ví, že se to rozhodně vyplatí. Své zkušenosti (z převážně Pythoního prostředí) vám zprostředkuje v prvním výstupu. Bonusem na konci bude apendix Zdeňi Rejdy, který doplní Honzovo vyprávění o historky z podsvětí. Teda Céčka.

No a teď k těm jeleňům (škoda že nejde udělat háček i nad m). ELK je zkratka pro Elasticsearch, Logstash a Kibanu. Tři technologie promíchané chytře do sebe, ze kterého vás bříško rozhodně bolet nebude. Naopak! V guláši spletitých logů vám udělá pořádek a vy budete konečně schopni vystopovat každou anomálii, která se ve vašem systému či aplikaci objeví. Nevěříte? Michal Valoušek vás přesvědčí. Si piště.

Přijďte, zasloužíte si to!

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu