Co oči nevidí, to srdce nebolí

Co oči nevidí, to srdce nebolí


Kdy Út 12 září 2017 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

První rande s OpenCV, funkcionalismus v Elmu.

Říjnový program bude pecka. Buďto se dozvíme jak funguje magie v PPC (takové to jak si manželka objedná něco na internetu a pak máte novinky.cz vytapetované podprsenkama), nebo jak založit nejdražší kompost na Valašsku. Obojí bude pecka!

No ale teď máme září, že jo...? 🤔

Táákže.... v rámci rubriky Tenkrát poprvé vystoupí Michal Valoušek s příspěvkem "Knihovna počítačů s otevřeným počítačem. V rozvaděči." (z anglického "OpenCV. V rozvaděči."). Na počátku příběhu byl koupelnový žebřík, spínací hodiny po pratetě, znovuobjevená Malina1 (z anglického Raspberry Pi) a nepublikovatelný stav rozvaděčové skříně ve starém baráku. Na jeho konci suché ručníky a ušetřené drobné v pokladničce pana Krabse. To co bylo mezi si přiďte poslechnout. Aktualizace 23.9.2017 — anebo podívat:

Chtělo by to ale ještě něco kamarádi. Neb nám zabili Srazy (tečka info), a na Facebook (největší to šmírpartu světa) Tkalce nikdo nedostane, použijeme k doladění programu komentáře níže.

Druhá polovina podvečera bude jiskrná. Katalyzátorem naší sešlosti nebude překvapivě prezident či jeho ovčí, ale Petr Bolf. Ne že by to měl Petr v povaze, ale témata otírající se o Javascript vyvolávají v našich mírných valašských duších pnutí. A na něj během výstupu "Funkcionální programování v jazyce Elm" určitě dojde. Si pište... Aktualizace 23.9.2017 — videozáznam zde:


Špulky sebou!


Tématicky úvodní obrázek via Giphy.

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu