Stárnem

Stárnem


Kdy Út 14 listopadu 2017 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

Jeden by si myslel, že frontendoví yuppies dnes po ničem jiném než Reactu (to u těch mladších) či Angularu (o cca 2 roky starších než u těch mladších) nebaží. Naštěstí ale mezi sebou máme i generaci ostřílených ledoborců (circa o 10 let starších než těch o 2 roky starších než těch mladších), kteří jen tak na nějaké medové řeči neslyší a vědomě brázdí méně probádané stoky Javascriptu.
Dámy a pánové, na naše sychravé poodpoledne připluje mořský vlk Lukáš Stančík s grandiozním úlovkem: progresivním Javascriptovým frameworkem vue.js, se kterým postavíte celý frontend i bez slévárny.

No a když už jsme zabrousili do prohlížečů, bylo by škoda si tam trochu nepobrousit. Roman Brhel nás zaujme svou podzimní sbírkou UI frameworků: Bootstapem, Semantic UI, Material UI nebo tímdlectím Ant-designem. Prý to chvilkama bude bolet. Tak si prosím tentokrát přibalte pytlík Brufenů.

Zatím ahój!


Úvodní obrázek pochází z webu The Genealogist

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu