Trendy

Trendy


Kdy Út 12 prosince 2017 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

OGAŘI, JE TO TU! Vašek Juchelka domlaskl střechu a zocelen dlouhodobým pobytem na čerstvém vzduchu nám přijde povyprávět o PéPéCé. Nebo PéVéCé (nebylo mu v telefonu úplně rozumět, asi rýmička, nebo tak něco).
Co myslíte, kolik dnes stojí slovo pojištění? Na koho byste zacílili máslo za třicet? A odkud ten zatracený internet ví, že mám poslední dobou chuť na karibský tuzemák?
Nevíte, co? Vašek, ví.

A pak už to bude jenom trendy. Jakože hóóódně trendy. Myšlenkoví makači (ThoughtWorks) dali scuka v Barcelóně a čtyři dny tam jenom pro nás vypilovávali seznam technologií, nástrojů, platforem a jazyků, kterých bychom si měli určitě všimnout. No, všimnout... Pokud chcete mít zichr že i v roce 2018 bude co jíst (máslo) a pít (k. tuzemák), tak raději i adaptovat.
Jak už všichni víte, Michal Valoušek je taky trendy, jakože méééga trendy, a tak vám z jejich posledního Techonology radaru odrecituje některé zajímavé pasáže.

Pokud se v úterý někdo postará o vyhození pojistek v Gobelínce, mohl by z toho být celkem poetický večer. Co myslíte?


Úvodní obrázek pochází z webu PPcorn

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu