Tehly

Tehly


Kdy Út 10 dubna 2018 od 18 hodin Kde Gobelínka, ValMez

Taky se vám zdá, že poslední dobou zanedbáváme hardwérová témata?

Nezdá, je to tak. Proto si nadělíme pěknou nálož, ať nám zase chvíli vydrží. Tak, odříkávejte s námi: to máte BeagleBone, Průša i3 MK3, Wemos, ...

Petr Bravenec nám posledně tuze pěkně povyprávěl o neuronových sítích, kterými detekuje anomálie na solárních panelech. No jo, detekuje, ale jak, že? A kdo asi tak zjistí co zrovna panel dělá? No? A kdo to asi pak řekne? No? A kdo to asi tak zvládne pro celé pole solárů, no? BeagleBone přeci!

Jenže pak jsou situace, kdy je vám úplně ukradené, jestli slunko svítí, natožpak jestli nějaký obdelník umístěný v úrodné černozemi dělá co má. To si tak najednou uvědomíte že potřebujete držák na hodinky. Aha! A pak držák na adaptéry z elektrokartáčků. Aha! A držák na tacos. Aha! A držák na jogurty. Aha! No bez 3D tiskárny jste prostě nahraní!
Ale i kdybyste tohle všechno už dávno měli, tak Wemos stejně nemáte.
Naštěstí my máme Pavla Riedla, a ten má všechno. A taky nám poví vše co ví o 3D tisku i levných IoT destičkách založených na ESP-* čipsetech.

Heč. Přiďte.


Úvodní obrázek pochází z webu vsemetri.com

Tkalci na webu

Tkalci jsou skupinou lidí z okolí Valašského Meziříčí, kteří se od roku 2013 pravidelně schází v prostorech Schlattauerovy kavárny. Během schůzek se prostřednictvím přednášek dozvídáme o novinkách a postupech z prostředí webových technologií.

Sponzoři

Pokud nás chcete podpořit, ozvěte se.

Děkujeme!

Zůstaňme v kontaktu